Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Curs de formare în psihodramă la Braşov


Se organizeaza curs de formare in psihodrama sub egida Societatii de Psihodrama "J. L. Moreno" din Cluj-Napoca, acreditata de Federatia Romana de Psihoterapie si de Colegiul Psihologilor din Romania.
Formatori: Eniko Albert-Lorincz şi Ilona Gorog.
Perioada: 2007-2008.
Locul de desfasurare: Brasov.
Modul de structurare: seminar de initiere / admitere, interviu si module a cate 18 ore in week-end, programate la 2-3 luni in acord cu participantii. Cursul de 240 de ore in grup constant este etapa de baza de formare in psihodrama. In structura formarii mai sunt prevazute seminarii speciale (36 ore); 3 seminarii teoretice (60 de ore) si o saptamana de dinamica de grup. Costul formarii este de 10,5 RON pe ora, suma care se plateste dupa fiecare bloc de formare.
Prima intalnire de 18 ore este programata pe 22-24 iunie.
Informatii suplimentare si inscrieri la adresele e-mail ale formatorilor: ilonagorog@yahoo.com, e.albert.lorincz@gmx.net.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!