Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Psihoo evenimente

Cauta in revista

O noua sesiune de inscrieri in Grupul de Dezbateri Teoretice in Psihanaliza

Grupul de Dezbateri Teoretice in Psihanaliza, proiect organizat de Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata (A.I.Ps.A.) , inscrie acum noi membri.
Cei interesati (cel putin studenti) pot trimite C.V. si scrisoare de intenţie pana la data de 19 octombrie 2007, la e-mail: georgiana_branisteanu@yahoo.com
Sustinere interviuri: 20-28 octombrie 2007
Inceperea activitatilor: 3 noiembrie 2007, orele 15-19.
Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata (A.I.Ps.A.) este o organizatie cu caracter cultural ce are ca principal scop promovarea psihanalizei in Romania si insusirea principiilor si lexicului necesare interpretarii psihanalitice a fenomenului cultural, politic, social etc.
Grupul de Dezbateri Teoretice în Psihanaliza este un proiect de activitate ce desfasoara seminarii pe teme de teorie psihanalitica, saptamânal (în fiecare sâmbata), fiecare seminar având o durata de patru ore. Activitatea este organizata anual din luna noiembrie pana in luna mai, iar temele abordate sunt de metapsihologie, psihopatologie, clinica psihanalitica si psihanaliza aplicata. In fiecare an, Grupul primeste membri noi, studenti si licentiati din diferite domenii, interesati de psihanaliza. Principalul scop al activitatilor este familiarizarea participantilor cu conceptele de baza si modul de gândire specifice acestui domeniu. De asemenea, organizand Conferinta “Psihanaliza si Societate”, membrii Grupului de Dezbateri îsi propun sa ofere publicului larg, prin intermediul lucrarilor de psihanaliza aplicata realizate, o posibilitate de a întelege si de a interpreta psihanalitic diferite aspecte ale vietii sociale.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

...si semnati-va cu nume sau pseudonim

Atentie, se interpreteaza!