Ultima ora

Viata lumii

Video

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Psihanaliza contemporana britanica la BucurestiAsociatia pentru Promovarea Psihoterapiei (A.P.P.) in colaborare cu Universitatea Hyperion organizeaza:
workshop-ul Invidie, gelozie, recunostinta

fiind ultimul din acest an al proiectului de Psihanaliza kleiniana inceput in Romania de psihanalistul Aurelia Ionescu, membru al Societatii Britanice de Psihanaliza.

Pana in prezent, proiectul a derulat trei astfel de evenimente in martie, mai si iulie precum si prima scoala de vara de acest profil, in luna august a.c.. Pe parcursul acestora, grupul de studiu - coordonat de psihanalista britanica de origine romana - s-a conturat treptat prin participarea constanta a unor psihanalisti in formare si psihoterapeuti interesati de teoria si clinica prezentate.

Cititi despre Psihanaliza, Sigmund Freud, freudismul si psihanalistii
De data aceasta, vom incerca sa discutam cat putem de sincer despre invidie, gelozie si recunostinta asa cum aceste fenomene apar in teoria kleiniana, in clinica, in operele culturale si in viata de toate zilele...
Evenimentul este creditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania cu 20 de credite.

Informatii suplimentare puteti gasi pe www.roapp.ro.

Inscrierea participantilor se face numai in urma completarii si trimiterii fisei speciale de pe site-ul asociatiei, data limita fiind 10 octombrie 2008.
Va asteptam!
Georgiana Branisteanu,
membru fondator A.P.P.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Atentie, se interpreteaza!