Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Minuchin: Seminar de psihoterapia familiei si cuplului


Pentru prima data in Romania, Daniel Minuchin, director al scolii infiintate de Salvador Minuchin, creatorul scolii de psihoterapie familiala structurala, sustine un seminar de psihoterapia familiei si cuplului la Timisoara, in perioada 25-26 octombrie 2008, organizat de centrul Sistem Psi si avand drept tema tehnici aprofundate de psihoterapie familiala structurala.

Daniel Minuchin ofera o consultatie si consiliere gratuita unei familii sau cuplu, "interventie live".

Seminarul se adreseaza specialistilor in domeniu, psihologilor, medicilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali, studentilor, persoanelor care doresc sa afle mai multe despre psihoterapia familiei. In cadrul seminarului veti avea ocazia de a urmari casete video cu interventii realizate de Salvador Minuchin.

Centrul Minuchin pentru terapia familiei si cuplului, New York, fondat de catre Salvador Minuchin, creatorul psihoterapiei familiale si de cuplu, este o organizatie care furnizeaza programe de formare inpsihoterapia familiei si psihoterapie individuala si de cuplu.

Daniel Minuchin, psihoterapeut formator si supervizor specializat in psihoterapia familiei si cuplului in cadrul Centrului Minuchin, New York, master in consiliere psihologica, cu formare in tehnici de mediere, hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana, coordonator al programelor de formare si supervizare pentru adolescentii cu risc inalt, este director al programului de mediere in cadrul familiei. D. Minuchin conduce workshop-uri, seminarii si programe de formare in SUA, Bolivia, Anglia, Nicaragua. A publicat lucrari si carti de specialitate, dintre care cea mai cunoscuta este Manualul de formare pentru asistenti maternali bazat pe perspectiva ecologica. Practica psihoterapia de 25 de ani. Daniel Minuchin este de asemenea consultant si formator la departamentul din Massachusetts pentru sanatate mentala si supervizor la Tiger Rap, in New Jersey. Lucreaza in cabinetul sau privat din Manhattan si in cadrul programului de preventie pentru familiile cu risc inalt, iar la biroul din Brooklyn pentru serviciile comunitare din New York.

Inscrierile la seminar pot fi facute la urmatoarea adresa de mail: cabinet@psihoterapia.eu sau la tel. 0730 591 771.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!