Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Huff

Un psihiatru de succes experimenteaza o intorsatura furtunoasa a vietii dupa momentul in care un pacient se sinucide impuscandu-se in cap chiar in mijlocul unei sedinte de psihoterapie, in cabinet la el. Acest eveniment il plaseaza pe acest psihiatru fata in fata cu neputinta sa, si ii trezeste un noian de indoieli referitoare la el insusi si la practica sa.

Accentul este pus de aceasta data pe viata lui personala, de familie. Are o sotie frumoasa, o mama alcoolica, un frate bolnav de schizofrenie internat intr-un sanatoriu, un fiu adolescent care traieste propriile drame, o soacra bolnava de cancer si un tata care si-a abandonat familia.

Isi executa in mod palpitant jocul o pacienta borderline care apare spontan la Huff acasa si ii ataca nevasta intr-un acces de furie necontrolata, un avocat dezorganizat si dependent de droguri care pozeaza in cel mai bun prieten al lui si care, printre altele, ajunge sa faca sex chiar cu mama acestuia, o clienta epileptica, un club de rugaciune la care incearca sa adere nevasta lui, o pisica moarta care face subiectul unei expozitii de fotografie, ruj pe chilotii fiului adolescent care isi descopera sexualitatea in cadrul unei orgii adolescentine inedite, s.a.m.d.

Din cand in cand apare si dispare din viata psihiatrului ravasit un personaj… surpriza.

Acest serial este cotat cu 8.4 pe IMDB, difuzat pe Showtime, si achizitionabil de pe Amazon.

Vizioare placuta, si sa nu cumva sa uitati cafeaua, laptele sau mamaliga pe foc ;).

Un comentariu

  1. Plot slab, personaje caricaturizate, clar destinat publicului american amator de sitcom.

    RăspundețiȘtergere

...si semnati-va cu nume sau pseudonim

Atentie, se interpreteaza!