Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Interpretarea viselor (I)


Despre vise şi interpretarea lor vom discuta începând cu această sâmbătă la emisiunea Dosarele PSI cu Roxana Melnicu, psiholog şi traducător al operelor lui Sigmund Freud. Punctul de referinţă central va fi, desigur, Interpretarea viselor, "cartea de boltă" de la 1900 a magistrului psihanalizei.

Tot sâmbătă Georgiana Brănişteanu, psihoterapeut şi vicepreşedinte al Asociaţiei Interdisciplinare de Psihanaliză Aplicată ne va da detalii necesare despre Tabăra de psihanaliză aplicată "Literatură şi film" care se va desfăşura la Sibiu în perioada 1-5 august - pentru ca în obişnuitul său semnal editorial, Victor Popescu să se ocupe de cartea lui Patrick Amar intitulată 50 de experimente privind psihologia managerului. Cum sa reusesti la locul de munca, recent tradusă la Editura Polirom.

Sâmbătă, 13 iunie, ora 18.15, la Radio România Cultural.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!