Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Celebrul psihoterapeut globe-trotter Jeffrey A. Kottler vine în România


Jeffrey A. Kottler şi două fetiţe nepaleze. Se estimează că din cauza sărăciei şi a bolilor, circa 7 000 de fetiţe nepaleze sunt vândute anual pentru sclavie sexuală. Împreună cu Kiran Regmi, obstetrician şi cercetător în Nepal, Jeffrey A. Kottler a creat Madhav Ghimire Foundation pentru sponsorizarea copiilor nepalezi, rezultatul fiind astăzi că fetiţe între 8 şi 12 ani din trei sate merg la şcoală. Costul de şcolarizare, de hrănire şi îmbrăcare pentru o şcolăriţă este de 50 de dolari anual. Se estimează că peste 40 de fetiţe au fost salvate de Kottler de la prostituţie şi, cel mai probabil, de la infectarea cu HIV. (Sursa: Titan Magazine)
Jeffrey A. Kottler, co-autorul renumitei carti de cazuri de psihoterapie Mumia de la masa din sufragerie publicate de Editura Trei va sustine la Bucuresti in perioada 10 si 11 iunie workshop-ul "În culisele psihoterapiei". La finalul celei de-a doua zile va avea loc in premiera lansarea editiei in limba romana a cartii Clientul care m-a schimbat a lui Jeffrey A. Kottler, carte care va aparea la Editura Trei.

Workshop-ul "În culisele psihoterapiei" se va desfasura in incinta Hotelului Athenee Palace Hilton, Sala Le Diplomate si este creditat de Colegiul Psihologilor.

Pentru mai multe informatii intrati pe site-ul evenimentului: http://www.wix.com/irisiris/jeffreykottler.

Evenimentul este organizat de Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala si Cabinetul Individual de Psihologie Iris Gogorici si este sustinut de Editura Trei.

Psihoterapeut Bucuresti - aici

Temele celor doua zile sunt urmatoarele:

Ziua 1 "Interventii terapeutice creative" - In cadrul acestei zile vor fi abordate urmatoarele teme:
  1. Creativitatea in viata si profesia terapeutului
  2. Cercetarea si practica interventiilor terapeutice creative
  3. Deceptie si minciuna in terapie
  4. Cum procedam pentru a asigura durabilitatea in timp a schimbarii terapeutice.
Ziua 2 "Calatoria terapeutului catre dezvoltarea personala si profesionala"
  1. Relatiile ca parte a vietii psihoterapeutului
  2. Provocari personale si profesionale
  3. Cum sunt psihoterapeutii schimbati de catre clienti
  4. Invatand din greseli
Pentru mai multe informatii si detalii sunati la Iris Gogorici: 0724 377 110

Jeffrey A. Kottler a scris peste 70 de carti de mare succes pentru consilieri, profesori, psihologi si pentru marele public, tratand despre dezvoltarea persoanala, leadership-ul de grup, dezvoltarea profesionala a terapeutilor si profesorilor, justitie sociala si o paleta intreaga de subiecte contemporane legate de violenta, creativitate, calatorii initiatice si stres. Cartea sa The Last Victim este best-seller (conform listei New York Times) si va fi ecranizata. A scris manuale pentru diferite cursuri: Theories in Counseling and Therapy, Introduction to Therapeutic Counseling, Advanced Group Leadership, Stress Management and Prevention etc. Este specializat in consilierea de grup, consilierea multiculturala, supervizarea consilierii, teoria consilierii si in alte arii puternic experientiale. De trei decenii, tine cursuri de consiliere pentru studenti, masteranzi si doctoranzi, predand in locuri dintre cele mai diverse, precum Baza Militara Marina de la Quantico, Academia Militara, ori centrele spirituale din Maui - Hawaii. A lucratla universitati americane ca University of Virginia, Texas Tech University, University of Nevada, Las Vegas, Oakland University ori University of North Alabama, ca si la universitati din Noua Zeelanda, Asia de sud-est si Australia. A fost lector in programul Fullbright in Peru, Islanda, Groenlanda si in Insulele Feroe. A predat consiliere in Australia, China, Hong Kong, Nepal, Noua Zeelanda, Filipine, Venezuela si in alte tari. A predat la Center for Humanistic Studies, in cadrul unui program de doctorat pentru psihologi si fost coordonator de doctorate la University of New England din Australia. Timp de 10 ani, a predat consiliere intr-o rezervatie de amerindieni, studentilor minoritari. A calatorit enorm si este foarte atent si interesat de diferentele culturale.

Surse: Jeffrey A. Kottler Web Site, Catharsis Media, care a publicat in traducere cartea lui Jeffrey A. Kottler, scrisa in colaborare cu Jon Carlson, Cand terapeutii rateaza

Cauti un psihoterapeut in Bucuresti? Iata recomandarile noastre

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!