Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Cu 2% mai multă conştientizare!Dragi prieteni ai psihanalizei si ai AIPsA,

Pana la 15 mai (saptamana viitoare) mai puteti depune / trimite la administratiile financiare declaratiile pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe care il platiti la stat.

In aceasta idee, poate veti dori sa redirectionati acest procent catre Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata. Bineinteles, aceasta operatiune nu presupune nici un cost din partea dv.

Ar fi un ajutor binevenit pentru desfasurarea proiectelor noastre si pentru initierea altor proiecte noi, in eforturile de promovare a interpretarii, gandirii si culturii psihanalitice, intr-o societate care are atat de mare nevoie de constientizarea pe care o aduce psihanaliza. Aceste sume chiar conteaza si nu sunt in nici un caz de ignorat. Va puteti implica astfel in mod activ in proiectele AIPsA si puteti da un ajutor concret activitatilor sale.

Detaliile acestei operatiuni - foarte simple! - sunt descrise mai jos. Ele constau in completarea formularului 230, pe care il puteti descarca de aici, de cei cu venituri numai din salarii; fie formularul 200, pe care il puteti descarca de aici, de completat de cei cu venituri din salarii si / sau alte surse.

Va multumim!

Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata

Sustineti AIPsA cu cei 2% din impozitul pe venit!

In calitatea dv. de contribuabil, puteti alege sa directionati 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata. Suma nu reprezinta o sponsorizare, donatie sau contributie, ci o parte a bugetului de stat, o fractiune din impozitul pe care il platiti statului in fiecare an. Aceasta redirectionare nu presupune costuri din partea dv.

Baza legala o constituie art. 57 si 84 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal si Ordinul ministrului finantelor publice nr. 185 / 15.02.2007. Detalii puteti obtine aici: http://doilasuta. ro/pagini/ index.php
Datele AIPsA care trebuie completate sunt urmatoarele: Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata, Cod unic de inregistrare (cod fiscal): 18047472 si Cont bancar IBAN: RO75RNCB00660400421 90001
Tot ce trebuie sa faceti este sa completati cu datele personale si cu datele AIPsA, apoi sa datati si sa semnati - una dintre cele doua declaratii de mai jos, dupa caz:

* Declaratia 230: de contribuabilii cu venituri din salarii. O puteti descarca de aici. A se printa si completa - cu datele personale, apoi la punctul 2: de bifat si de completat cu datele AIPsA.
* Declaratia 200: de contribuabilii cu venituri din salarii si / sau alte surse. O puteti descarca de aici. Se completeaza Sectiunea III : DESTINATIA SUMEI REPREZENTAND 2% DIN IMPOZITUL ANUAL DATORAT
     - Se bifeaza punctul „2” Sustinerea unei unitati non-profit / de cult
     - Se completeaza : Denumire entitate nonprofit: Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata, Cod unic de inregistrare (cod fiscal): 18047472 si Cont bancar IBAN: RO75RNCB00660400421 90001

Puteti depune formularele la administraţia fiscală de care aparţineti, orice oficiu poştal, magazinele Romtelecom sau la serviciile publice deconcentrate.

Va multumim!
http://cafegradiva.blogspot.com/

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Atentie, se interpreteaza!