Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Workshop „Adolescenta si parentalitatea la adolescenta”, Bucureşti, 29-30 mai 2010


Organizator: Fundaţia Generaţia – Centrul de Formare în Psihoterapia şi Psihanaliza Copilului şi Adolescentului

Coordonator: Dr. psih. psihanalist Andrei Constantinescu

Workshopul se adreseaza oricarei persoane cu studii in psihologie, pedagogie, asistenţa sociala, studenti, tineri absolvenţi, masteranzi, medici rezidenţi în psihiatrie şi specialităţi conexe, cadre didactice. De asemenea, workshop-ul se adreseaza si părinţilor aflati în dificultate, psihologilor, asistentilor sociali din cadrul DGASPC-urilor... Prin acest workshop ne propunem transmiterea intelegerii psihanalitice a adolescentei ce raspunde nevoii de a cunoaste, identifica si repera procesele de subiectivare specifice acestei varste, descrierea si intelegerea principalelor dificultati interne cu care se pot confrunta parintii de adolescenti.

Workshopul este creditat cu puncte de Colegiul Psihologilor din România

Sediul: Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza

Taxa de participare: 400 ron / 2 zile / 16h. Pentru cursantii Generatia taxa este de 200 lei.

Informaţii, detalii şi înscrieri la: www.generatia.ro, office@generatia.ro, tel: 0213366195, 0728 231 793, 0751 277 045, pana la ora 14.00; tel: 0744 845 078, toata ziua.

http://cafegradiva.blogspot.com/

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!