Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

AIPsA va fi... "In cautarea timpului pierdut", sambata, 16 octombrieDragi prieteni,

Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata (AIPsA) isi va relua sedintele in noul sezon de interpretari sambata, 16 octombrie, de la ora 18.00.

Va invitam sa participati alaturi de noi la prezentarea sustinuta de doamna Brindusa Orasanu - psihanalist formator-supervizor al Asociatiei Internationale de Psihanaliza – cu titlul "Psihanaliza si timp". 

Vom discuta despre romanul lui Marcel Proust In cautarea timpului pierdut, in special despre primul si ultimul volum (I si VI in editia romaneasca de la Editura Leda, 2008; I si VII, in original) ce ne sunt recomandate pentru o lectura minima. Ulterior, in luna septembrie, vom publica si o serie de citate subliniate de doamna Brindusa Orasanu ca puncte de reper pentru interpretare.

Spatiul in care se va desfasura aceasta intrunire il vom preciza de asemenea in luna septembrie.

Intrarea este libera.

Cei care doresc detalii referitoare la asociatie sau la intrunirile noastre lunare imi pot scrie pe adresa e_psihanaliza@yahoo.com.

Va asteptam cu mult drag!

Un comentariu

  1. Pentru cei care nu au ascultat-o încă pe Brândușa Orășanu, pot spune că este o încântare! My favourite teacher :X. Tare mult aș vrea să pot veni, va fi super interesant.

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!