Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

2% pentru AIPsA
Dragi prieteni ai psihanalizei si ai AIPsA,

Pana la 15 mai puteti depune sau trimite la administratiile financiare declaratiile pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe care il platiti la stat.

Ne-am bucura si ne-ar fi foarte util sa redirectionati acest procent catre Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata. Suma nu reprezinta o sponsorizare, donatie sau contributie, ci o parte a bugetului de stat, o fractiune din impozitul pe care il platiti statului in fiecare an. Aceasta redirectionare nu presupune costuri din partea dv.

Ar fi un ajutor binevenit pentru desfasurarea proiectelor noastre si pentru initierea altor proiecte noi, in eforturile de promovare a interpretarii, gandirii si culturii psihanalitice, intr-o societate care are atat de mare nevoie de constientizarea pe care o aduce psihanaliza. Va puteti implica astfel in mod activ in proiectele AIPsA si puteti da un ajutor concret activitatilor sale, precum sedintele publice lunare de interpretare.

Detaliile acestei operatiuni - foarte simple! - sunt descrise mai jos. Ele constau in completarea fie a formularului 230, de contribuabilii cu venituri din salarii; fie a formularului 200, de contribuabilii cu venituri din alte surse.

Datele AIPsA sunt urmatoarele:
Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata
Cod unic de inregistrare (cod fiscal): 18047472
Cont bancar IBAN: RO75RNCB00660400421 90001
Banca Comerciala Romana SA Crangasi - Bucuresti

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati cu datele dv. personale si apoi cu datele AIPsA, dupa care sa datati si sa semnati - una dintre cele doua declaratii de mai jos, dupa caz: 
  • Declaratia 230: de contribuabilii cu venituri din salarii. O puteti descarca de aici. A se printa si completa - cu datele personale, apoi la punctul 2 bifati si completati cu datele AIPsA de mai sus.
  • Declaratia 200: de contribuabilii cu venituri din salarii si / sau alte surse. O puteti descarca de aici. Se completeaza Sectiunea III : DESTINATIA SUMEI REPREZENTAND PANA LA 2% DIN IMPOZITUL DATORAT PE VENITUL NET / CASTIGUL NET ANUAL IMPOZABIL. Bifaţi punctul „2. Sustinerea unei unitati non-profit / de cult" si completati apoi cu datele AIPsA de mai sus.

Puteti depune formularele la administraţia fiscală de care aparţineti, orice oficiu poştal, magazinele Romtelecom sau la serviciile publice deconcentrate.

Informatii suplimentare aici

Va multumim!

Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata

http://cafegradiva.blogspot.com/

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!