Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Şcoală de vară de psihanaliza şi psihoterapia copilului şi adolescentului, Sibiu, 4-9 iulie 2011
Fundaţia Generaţia, Centrul de Formare în Psihoterapia şi Psihanaliza Copilului şi Adolescentului organizeaza Şcoala de vară de psihanaliza şi psihoterapia copilului şi adolescentului, Sibiu, 4-9 iulie 2011

Şi-au confirmat participarea:
 • Nadia Bujor, membru aderent Societatea de Psihanaliză din Paris;
 • Luis Rodríguez de la Sierra y Escobar, membru titular al Societăţii Britanice de Psihanaliză;
 • Michel Vincent, membru titular Societatea de Psihanaliză din Paris.
Evenimentul va fi creditat cu puncte de participare de către Colegiului Psihologilor.

Sunt invitaţi să participe studenţi şi absolevenţi de psihologie, medicină, asistenţă socială, masteranzi, psihoterapeuti şi consilieri, interesaţi în iniţierea şi perfecţionarea în domeniul psihoterapiei psihanalizei şi psihodinamice.

Programul va include prezentări teoretice, cazuri clinice abordate psihanalitic, supervizări individuale şi de grup pentru cazuri clinice.

Taxa de participare: 1 200 lei

Detalii la tel. 0726 680 045

5 comentarii

 1. daca vreun participant ne-ar putea impartasi cum a fost la aceasta scoala de vara, ar fi minunat! multumiri anticipate!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cei care mi-au povestit mie au zis ca s-a lucrat mult - participantii au avut prezentari proprii. Dar poate gasim pe cineva care sa ne povesteasca in scris. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. cred ca e nevoie de un efort mai sustinut pentru popularizarea psihanalizei in Romania. Am auzit de exemplu ca la aceasta scoala de vara au fost pana in 2o de participanti, putini dupa parerea mea. Cred ca asta se datoreaza si faptului ca aceste informatii nu circula decat in cercul restrans al celor care lucreaza in domeniu. Exista insa si altii, ca mine de exemplu, care nu profesez dar care ma intereseaza acest domeniu si as fi interesat sa particip la astfel de activitati si altele. Bunaoara, organizatorii scolilor de vara, ar trebui, cred, sa se implice mai mult in a face cunoscute evenimentele de acest fel. Iarasi, am inteles ca acum cateva saptamani ar fi fost in Bucuresti un psihanalist din afara si ca s-ar fi tinut la cinema Studio un seminar de psihanaliza aplicata pe filmul lui Mungiu..."4,3,2..." cine a stiut de asta? n-am vazut nicaieri...:-(

  RăspundețiȘtergere
 4. Subscriu la tot ceea ce ati spus dvs.! :) Ideea ar fi sa se organizeze mai des activitati pentru publicul interesat de psihanaliza. In acest sens se desfasoara sedintele lunare de psihanaliza aplicata (cu intrare libera) ale Asociatiei Interdisciplinare de Psihanaliza Aplicata la care va asteptam cu mult drag! www.aipsa.ro

  RăspundețiȘtergere
 5. da, ar fi minunat, sa se organizeze activitati pentru publicul interesat de psihanaliza, asa cum ziceti si dvs. am vazut ca asociatia green organizeaza ceva seminarii, dar ele sunt contracost si pentru unii, care vin doar pentru ca ii intereseaza domeniul si nu pentru formare propriu-zisa, costurile sunt destul de mari, mai ales daca esti student de exemplu! daca preturile ar fi mai "affordable" ca sa nu zic intrare libera, va spun, cu siguranta ar fi multi interesati sa participe, numai eu cunosc ceva oameni interesati! multumesc de invitatie!:-)

  RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!