Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Lansarea volumelor "Analiza tranzacţională" de Christine Lister-Ford, "Psihoterapie şi consiliere existenţială" de Emmy van Deurzen şi Martin Adams, "Psihologia centrată pe persoană" de Janet Tolan
Editura Herald va invita sambata, 28 mai 2011, ora 18:00, la Salonul International de Carte Bookfest, pentru a lua parte la lansarea volumelor: Analiza tranzactionala de Christine Lister-Ford, Psihoterapie & Consiliere existentiala de Emmy van Deurzen & Martin Adams, Psihologia centrata pe persoana de Janet Tolan.

Invitati: Valentin Protopopescu, doctor in filosofie si Brandusa Popa, psihoterapeut, traducator

Evenimentul va avea loc la standul Editurii Herald.

Infatisand elementele cheie ale principalelor scoli de psihoterapie, lucrarile prezinta arta practicarii fiecarui tip de terapie in parte si discuta in detaliu atat experienta terapeutului cat si pe cea a pacientului. Scrise de specialisti de renume in domeniul terapiei si consilierii, cu o indelungata practica la catedra si in cabinet, lucrarile descriu tehnicile si abilitatile psihoterapeutice prin intermediul exercitiilor, tranzactiilor, jocurilor si scenariilor. Bazate pe o viziune cuprinzatoare asupra vietii, metodele psihoterapeutice permit omului contemporan sa-si traiasca viata cu o mai mare constientizare si intelegere.

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!