Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

A 5-a ediţie a Şcolii de vară de psihanaliză "Proces şi relaţie în psihanaliză"
Societatea Română de Psihanaliză are plăcerea de a vă anunţa desfăşurarea Şcolii de vară de psihanaliză, a 5-a ediţie, cu tema "Proces şi relaţie în psihanaliză".

Cursurile şcolii se vor derula pe perioada 25-28 august 2011, la Cabana vânătorilor, lângă Predeal, spre Trei Brazi, cu participarea următorilor psihanalişti: Brandusa Orasanu, Daniela Luca, Rodica Matei, Georgiana Dobrescu, Daniela Irimia şi Andrei Constantinescu.

Programul va include prezentări teoretice în plen, workshop-uri dedicate prezentărilor de cazuri clinice abordate psihanalitic, supervizări de grup și individuale.

Sunt invitaţi să participe psihologi, medici, psihoterapeuţi aflaţi în formare, masteranzi, studenţi interesaţi în iniţierea și perfecţionarea în domeniul psihanalizei şi psihoterapiei psihodinamice.

Taxa de participare este de 825 RON, în care sunt incluse: mapa de lucru, Revista Română de Psihanaliză numerele 1-4, cofee-break-ul, precum si cina festiva din seara zilei de sambata, 27 august.

Evenimentul va fi creditat cu 15 puncte de participare din partea Colegiului Psihologilor si 17 puncte de participare din partea Colegiului Medicilor.

Comitetul ştiinţific al Şcolii de vară: Vera Şandor, Brînduşa Orăşanu, Eugen Papadima, Vasile Dem. Zamfirescu, Silvia Papadima, Alfred Dumitrescu.

Responsabil ştiinţific din partea SRP: Vasile Dem. Zamfirescu

Detalii cu privire la programul stiintific, conditiile de inscriere si de cazare, precum si informatii despre editiile precedente ale Scolii de vara de Psihanaliza puteti gasi pe site-ul scolii www.scoala-de-vara.blogspot.com, e-mail: scoala.devara@yahoo.com, persoane contact: Gianina Micu tel.: 0724 224 370, Raisa Constantinescu tel.: 0744 384 484

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!