Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

"În direct" de la Conferinţa Internaţională de Psihanaliză
Începând de vineri, 28 octombrie, apoi în weekend, precum şi săptămâna următoare veţi putea citi în fiecare seară la Cafe Gradiva relatări de la prezentările în plen şi atelierele de lucru ale celei de a III-a Conferinţe Internaţionale de Psihanaliză "Contratransferul în psihanaliza contemporană", care se va desfăşura la Bucureşti în zilele de 29 şi 30 octombrie!

Vineri, în avanpremieră, aflaţi despre ce s-a discutat la preconferinţă. În aceeaşi seară, de la ora 22.10, îi puteţi asculta pe trei dintre participanţii la unul dintre atelierele de duminică ale Conferinţei, în talk-show-ul Chef de vorbe moderat de Daniela Vasile la Radio România Cultural. Pentru ca a doua zi, sâmbătă, să-i puteţi audia pe ceilalţi trei participanţi, în emisiunea Dosarele PSI de la acelaşi post de radio - detalii, aici.

O săptămână mai târziu, respectiv sâmbătă, 5 noiembrie, vom reveni la Dosarele PSI cu interviuri realizate chiar în timpul Conferinţei.

Cititi despre Psihanaliza, Sigmund Freud, freudismul si psihanalistii

Iată mai jos, sintetic, programul transmisiunilor noastre:

vineri, 28 octombrie
Cafe Gradiva - relatări din preconferinţă
Chef de vorbe - talk-show cu participanţii la unul dintre ateliere

sâmbătă, 29 octombrie
Cafe Gradiva - relatări de la conferinţă
Dosarele PSI - ediţie specială: interviu cu dl Vasile Dem. Zamfirescu, responsabil ştiinţific al conferinţei şi o convorbire cu participanţii la unul dintre ateliere

duminică, 30 octombrie
Cafe Gradiva - relatări de la conferinţă

luni, 31 octombrie - vineri, 4 noiembrie
Cafe Gradiva - relatări de la conferinţă

sâmbătă, 5 noiembrie
Dosarele PSI - ediţie specială cu interviuri de la Conferinţă

(Luni, 7 noiembrie, la Cafe Gradiva vom avea de asemenea un articol, iar sâmbătă, 12 noiembrie, e posibil să difuzăm la Dosarele PSI o a doua parte cu interviuri din Conferinţă).

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!