Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Iar câştigătorii cărţii "Privind soarele în faţă" de Irvin Yalom sunt...
Să faci muncă de jurizare nu-i lucru uşor, mai ales când tema concursului este moartea. Am primit aproape 50 de răspunsuri, unele mai interesante decât altele. Ce să apreciezi mai mult? Care sunt criteriile? Autenticitatea trăirii? Calitatea exprimării, puterea confesivă, uneori chiar virtutea literară a textelor? Am decis că toate sunt importante, poate că în această ordine, deşi, după caz, după autor, primează fie una, fie alta. Şi am ales, cu greu, din toate aceste experienţe de viaţă, următoarele trei texte.

Câştigătorii concursului "Câştigă o carte de la Vellant" şi ai premiului oferit de Editura Vellant, cartea Privind soarele în faţă de Irvin Yalom, sunt:

Elvira Popescu
Miri Bratu
Bogdan Papacostea

Câştigătorii vor fi contactaţi de Editura Vellant pentru a-şi primi premiul, iar textele lor vor fi publicate în aceste zile la Cafe Gradiva.

Am mai apreciat în mod deosebit şi textele semnate de Alexandra G., Mariana Arăpaşu şi Ruxandra Bunea, pe care le vom publica de asemenea la Cafe Gradiva.

Multe alte experienţe de viaţă nu au putut fi, din păcate, "premiate" aici, dar cel mai important mi se pare faptul că au putut fi exprimate. Din acest punct de vedere, toate răspunsurile trimise sunt câştigătoare.

www.cafegradiva.ro

Un comentariu

  1. Iii, ce ma bucur...Elvira Popescu este un pseudonim de care n-am mai reusit sa scap de cand mi-am facut mail-ul pe google...mai bine cand publicati textul semanti-l cu Mary...

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!