Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Filmul lansării "Fundamentelor tehnicii psihanalitice" de Ricardo Horacio Etchegoyen, 22 martie
Vă invităm să urmăriţi filmul lansării ediţiei româneşti a cărţii Fundamentele tehnicii psihanalitice de Ricardo Horacio Etchegoyen (Editura Fundaţiei Generaţia, 2012), în prezenţa... virtuală a autorului, prin Skype de la Buenos Aires, precum şi - de la Bucureşti - a Excelenţei Sale, domnului ambasador al Argentinei Claudio Perez Paladino, a psihanalistei Vera Şandor, preşedinta Fundaţiei Generaţia şi coordonatoarea echipei de traducere, a traducătoarei Ileana Trandafir, a echipei de traducere, a psihanalistului Luis Rodriguez de la Sierra y Escobar şi a unui numeros public format îndeosebi din psihanalişti, psihoterapeuţi şi candidaţi în formare. 

Rostirea lui R. Horacio Etchegoyen este tradusă simultan, de la un anumit punct, de Ileana Trandafir. Până la acel moment, sunt convins că toată lumea înţelege spaniola lui Etchegoyen, aşa cum, de altfel, reacţiile numeroasei asistenţe de la reşedinţa ambasadorului Argentinei o demonstrează cu prisosinţă.[Din cauza unor deficienţe tehnice ale conexiunii argentiniene, înregistrarea - nu şi transmisia - video - nu şi audio - a transmisiei din cabinetul lui Ricardo Horacio Etchegoyen a fost blocată pentru mai multă vreme].

Multe mulţumiri prietenului George Dumitrescu, care s-a ocupat extrem de competent şi de prompt de transmisie, înregistrări, suprapuneri şi post-procesarea filmului!

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Atentie, se interpreteaza!