Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Cu 2% mai multă conştientizare: 2% pentru AIPsA
Dragi prieteni ai psihanalizei si ai AIPsA,

Pana la 25 mai puteti depune sau trimite la administratiile financiare declaratiile pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe care il platiti la stat.

Ne-am bucura si ne-ar fi foarte util sa redirectionati acest procent catre Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata. Suma nu reprezinta o sponsorizare, donatie sau contributie, ci o parte a bugetului de stat, o fractiune din impozitul pe care il platiti statului in fiecare an. Aceasta redirectionare nu presupune costuri din partea dv.

Ar fi un ajutor binevenit pentru desfasurarea proiectelor noastre si pentru initierea altor proiecte noi, in eforturile de promovare a interpretarii, gandirii si culturii psihanalitice, intr-o societate care are atat de mare nevoie de constientizarea pe care o aduce psihanaliza. Va puteti implica astfel in mod activ in proiectele AIPsA si puteti da un ajutor concret activitatilor sale, precum sedintele publice lunare de interpretare.

Detaliile acestei operatiuni - foarte simple! - sunt descrise mai jos. Ele constau in completarea fie a formularului 230, de contribuabilii cu venituri din salarii; fie a formularului 200, de contribuabilii cu venituri din alte surse.

Datele AIPsA sunt urmatoarele:
Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata
Cod unic de inregistrare (cod fiscal): 18047472
Cont bancar IBAN: RO75RNCB00660400421 90001
Banca Comerciala Romana SA Crangasi - Bucuresti

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati cu datele dv. personale si apoi cu datele AIPsA, dupa care sa datati si sa semnati - una dintre cele doua declaratii de mai jos, dupa caz: 

Depuneti formularul la administraţia fiscală de care aparţineti sau trimiteti-l prin posta, cu confirmare de primire, pana la 25 mai 2012.

Informatii suplimentare aici

Va multumim!

Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Atentie, se interpreteaza!