Ultima ora

Viata lumii

Video

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Şcoala de vară de psihanaliză, a 6-a ediţie, cu tema "Dorinţă, conflict, deficit", Geoagiu Băi, 22-26 august 2012
Societatea Romana de Psihanaliza are placerea de a va anunta organizarea Scolii de vara de psihanaliza, a 6-a editie cu tema "Dorinta, Conflict, Deficit".

Cursurile scolii se vor derula in perioada 22-26 august 2012, la Hotel Germisara, Geoagiu Bai, in apropiere de Sarmisegetusa Regia, o zona importanta pentru turismul cultural romanesc, cu participarea urmatorilor psihanalisti: Michael Brearley - Societatea Britanica de Psihanaliza, Georgiana Dobrescu, Daniela Irimia, Gianina Micu, Brindusa Orasanu, Simona Reghintovschi, Rita Teodoru, Vasile Dem. Zamfirescu

Programul va include prezentari teoretice in plen, workshop-uri dedicate prezentarilor de cazuri clinice abordate psihanalitic, supervizari de grup si individuale.

Evenimentul va fi creditat cu puncte de participare din partea Colegiului Psihologilor si din partea Colegiului Medicilor.

Sunt invitati sa participe psihologi, medici, psihoterapeuti aflati in formare, masteranzi, studenti interesati in initierea si perfectionarea in domeniul psihanalizei si psihoterapiei psihodinamice.

Taxa de participare este de 875 RON pana la 1 august 2012 si, in limita locurilor disponibile, 925 RON dupa aceasta data. Pentru cei care fac dovada ca sunt studenti taxa de participare este 775 RON. Mapa de lucru, Revista Romana de Psihanaliza numerele 1-3 si vol.IV/2 pe 2011 si vol V/1 pe 2012, cofee-break-ul, precum si cina festiva din seara zilei de sambata, 25 august intra in taxa de participare.

Detalii cu privire la alte editii ale Scolii de vara de Psihanaliza, precum si legate de cazare puteti gasi pe site-ul scolii: www.scoala-de-vara.blogspot.com

Persoane contact: Gianina Micu tel.: 0724224370, Daniela Irimia tel.: 0722682765
e-mail: scoala.devara@yahoo.com

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Atentie, se interpreteaza!