Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

A 6-a ediţie a Şcolii de vară de psihanaliză, Geoagiu Băi, 22-26 august 2012
Societatea Română de Psihanaliză are plăcerea de a vă anunţa organizarea Şcolii de vară de psihanaliză, a 6-a ediţie, cu tema "Dorinţă, Conflict, Deficit".

Cursurile şcolii se vor derula în perioada 22-26 august 2012, la Hotel Germisara, Geoagiu Băi, în apropiere de Sarmisegetusa Regia, o zonă importantăpentru turismul cultural românesc, cu participarea următorilor psihanalişti: Michael Brearley - Societatea Britanică de Psihanaliză, Georgiana Dobrescu, Daniela Irimia, Gianina Micu, Brînduşa Orăşanu, Simona Reghintovschi, Rita Teodoru, Vasile Dem. Zamfirescu.

Programul va include prezentări teoretice în plen, workshop-uri dedicate prezentărilor de cazuri clinice abordate psihanalitic, supervizări de grup şi individuale.

Evenimentul va fi creditat cu 33 puncte de participare din partea Colegiului Psihologilor şi
20 puncte de participare din partea Colegiului Medicilor.

Sunt invitaţi să participe psihologi, medici, psihoterapeuţi aflaţi în formare, masteranzi, studenţi interesaţi în iniţierea şi perfecţionarea în domeniul psihanalizei şi psihoterapiei psihodinamice.

Taxa de participare este de 875 RON pană la 1 august 2012 şi, în limita locurilor disponibile, 925 RON după această dată. Pentru cei care fac dovada că sunt studenţi taxa de participare este 775 RON. Mapa de lucru, Revista Romană de Psihanaliză numerele 1-3 şi vol. IV/2 pe 2011 şi vol V/1 pe 2012, coffee-break-ul, precum şi cina festivă din seara zilei de sambătă, 25 august intră în taxa de participare.

Detalii cu privire la alte ediţii ale Şcolii de vară de Psihanaliză, precum şi legate de cazare puteţi găsi pe site-ul scolii: http://www.scoala-de-vara.blogspot.com/

Persoane contact:

Daniela Irimia tel.: 0722682765
Gianina Micu tel.: 0724224370

e-mail: scoala.devara@yahoo.com

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!