Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

A IV-a Conferinţă Internaţională de Psihanaliză "Pluralismul în psihanaliză", Bucureşti, 27-28 octombrie 2012
Societatea Română de Psihanaliză are plăcerea sa vă invite la a IV-a Conferința Internațională de Psihanaliză "Pluralismul în psihanaliză".

Evenimentul va avea loc în Bucuresti în perioada 27-28 octombrie 2012 la Hotelul Athenee Palace Hilton, Strada Episcopiei nr. 1-3, Bucuresti.

Alături de membri SRP vor conferenția: STEPHEN SELIGMAN (USA), JOYCE SLOCHOWER (USA), RENE ROUSSILLON (FRANȚA), NICOLA ABEL HIRSCH (ANGLIA), IRENA TALABAN (FRANTA), TAMAR SCHONFIELD (ANGLIA), M. DE WOLF (OLANDA), ROLAND HAVAS (FRANȚA), DANIELE ROBIN (FRANȚA), RADU CLIT (FRANȚA), GABOR SZONYI (UNGARIA).

Responsabil știintific: Prof. univ. dr. Vasile Dem. Zamfirescu

Sunt invitati sa participe psihanaliști, psihologi, medici, psihoterapeuți, masteranzi, studenți si toți cei interesati de psihanaliză si psihoterapii psihodinamice.

Cititi despre Psihanaliza, Sigmund Freud, freudismul si psihanalistii

Participarea la conferința este creditată cu 5 puncte de Colegiul Psihologilor și cu 12 puncte de Colegiul Medicilor din România.

Taxa de participare include: participarea la toate lucrarile Conferintei, mapa conferintei, "Revista Romana de Psihanaliza", diploma cu creditele acordate de Colegiu, pauzele de cafea și masa de pranz.

Pâna la 10 octombrie 2012: 600 RON pentru membri SRP si specialisti Dupa data de 10 octombrie 2012: 650 RON pentru membri SRP si specialisti Pentru candidati SRP, psihoterapeuti in formare, medici rezidenti, studenti, masteranzi, doctoranzi - 400 RON.

Taxa de participare se achită în contul Societății Române de Psihanaliză: RO92 RNCB 0077 0502 5286 0001, BCR, sucursala Colentina. Pentru înscriere, trimiteți formularul de înscriere și dovada de plata la e-mail: conferinta_srp@yahoo.com.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta prin email: conferinta_srp@yahoo.com sau telefonic: Simona Reghintovschi 0723 157 269, Simona Chiru 0724 792 979.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!