Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Claudiu Ciobanu, Illuminated Moments, Galeria de artă Cupola, Iaşi
Claudiu Ciobanu | Illuminated Moments
Galeria de artă Cupola, Iaşi
2-10 noiembrie 2012
Vernisaj: vineri 2 noiembrie, ora 18.00
Prezintă: criticul de artă Petru Bejan

Cea dea patra expoziţie, semnată Claudiu Ciobanu, încheie seria evenimentelor "O lună plină cu artă contemporană" desfăşurate în perioada 10 octombrie -10 noiembrie 2012 la Galeria de artă Cupola din Iaşi.

Illuminated moments este un proiect început în octombrie 2011 şi aduce în discuţie o tematică fragilă cum este venirea pe lume a unui copil. Acest proiect marchează o etapă nouă, de cunoaştere, descoperire, bucurie, emoţie a primului contact cu lumea ce ne înconjoară.

Lucrările vorbesc despre echilibru în contextul unei realităţi în care suntem din ce în ce mai distraşi de evenimente efemere şi situaţii instabile.

Întreaga expoziţie înglobează experienţe şi momente personale transformate în expresii vizuale, clipa fiind tematica ce revine frecvent în proiectul de faţă cât şi în cele anterioare. (Claudiu Ciobanu)

www.claudiuciobanu.com/

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!