Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Nu vrea la Psihiatrie: Vrea doar 8 luni căinţă pentru decapitarea unui bebeluş!

Monica Iudeanu regretă fapta comisă şi îşi doreşte să se întoarcă la copiii ei. Soţul femeii spune că familia este alături de ea, iar reîntoarcerea soţiei va fi binevenită pentru el şi l-ar scuti de costurile pe care le are cu drumurile la Bihor pentru a o vizita.

Monica Iudeanu, braşoveanca de 27 de ani, care în luna februarie acestui an şi-a decapitat bebeluşul de doar şase luni, a atacat sentinţa Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov care a decis internarea ei într-un spital de psihiatrie, solicitând să se întoarcă la ceilalţi şase copii pe care îi are. Femeia a venit ieri la Curtea de Apel însoţită de un poliţist de la Secţia 2 Poliţie Braşov şi de soţul ei. Ei au cerut judecătorilor să acorde un nou termen pentru a-şi alege un nou avocat, după ce dosarul a fost preluat de un avocat din oficiu. La ieşirea din sala de judecată, cei doi soţi au declarat jurnaliştilor faptul că îşi doresc ca judecătorii să le admită cererea de reîntregire a familiei. „Îmi doresc să se întoarcă acasă, nu am renunţat la ea nici ca soţie, nici copiii la ea ca mamă, tocmai în vederea asta am şi făcut recurs. Pentru familie, ar fi şi din punct de vedere financiar, chiar şi al sănătăţii mele, o îngreunare destul de mare de-a mă deplasa la Oradea sau în altă locaţie”, a declarat Iosif Iudeanu, soţul femeii.

Continuare

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!