Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Se aşteaptă propuneri la CoPsi Bucureşti pentru CNAS
Comunicat privind consultarea publica profesionala lansata de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru transmiterea propunerilor si observatiilor psihologilor referitoare la proiectul de ordin al ministrului sanatatii si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare in anul 2013 a Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2013-2014

Astfel, avand in vedere invitatia Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, solicitam tuturor psihologilor interesati sa ne transmita propunerile si observatiile pe care le considera necesare referitor la proiectul de ordin al ministrului sanatatii si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare in anul 2013 a Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemulu i de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2013-2014, prezentat in anexa la prezentul comunicat, pana la data de 22 noiembrie 2012, orele 24,00.

Va precizam faptul ca data limita de transmitere a propunerilor si observatiilor de catre Colegiul Psihologilor din Romania la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate este 23 noiembrie 2012.

Propunerile si observatiile formulate se transmit pe adresa:
directiajuridica@copsi.ro.

Avand in vedere timpul scurt, va adresam rugamintea de a transmite propunerile si observatiile dvs. in urmatorul format (transmis de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate):

Anexa nr… Articol existent in Normele metodologice de aplicare a Contractului-cadru Articol modificat corespunzator celui existent sau articol nou (se va propune localizarea acestuia in text) Motivatia pentru modificarile sau completarile propuse

Mai multe relatii puteti obtine la tel. 0737.50.83.94 sau pe adresa: directiajuridica@copsi.ro.

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!