Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Andrei Ciurdărescu, Psihotic. Substitut, Oradea
Asociaţia Visual Kontakt organizează, în cadrul noi galerii “Laborator.Visual.Kontakt” (Str. Republicii nr 47), expoziţia Psihotic. Substitut semnată Andrei Ciurdărescu, al cărui vernisaj va avea loc miercuri, 12 decembrie 2012, ora 18.00 şi la care vă invităm să ne onoraţi cu prezenţa.

Andrei Ciurdărescu propune un proiect pictural amplu ce reconfigurează ironic o lume artificială, cosmetizată, transformată, o lume proiectată de psihozele și obsesiile omului contemporan care ajunge să substituie naturalul.Psihotic. Substitut este narativ, dar în sensul unei narații absurde, nevrotice, în care planurile ajung să se suprapună, registrele să interfereze: se creează  o structură coerentă a unei lumi absurde, tragice și hilare în același timp.

Șabloane culturale, rețete și tehnici picturale sunt recontextualizate spectaculos împreună cu personaje aproape metaforice. Lumea creată de Andrei Ciurdărescu este o fabulă contemporană în care regăsim cu ușurință substitute create să mențină iluzia că omul deține controlul.

ASOCiAŢIA „VISUAL KONTAKT”
ROMÂNIA – ORADEA – Str. Republicii nr. 47
LABORATOR.VISUAL.KONTAKT
Tel.: 0040/745 – 205 729
e-mail: birou@visualkontakt.ro, info@visualkontakt.ro
site: http://www.visualkontakt.ro/

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!