Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Trusă de supravieţuire pentru sfârşitul lumii
Cum astăzi vine sfârşitul lumii, republicăm un articol din vară, care ne poate fi, la o adică, de mare ajutor.

Pentru că anul 2012 este cea mai recent preconizată dată a sfârşitului lumii, compania mexicană Menosunocerouno a realizat o trusă de supravieţuire pentru cei care vor să întâmpine apocalipsa cu stil. Trusa Just in Case include articole de uz practic precum chibrituri, un cuţit, apă, dar şi ciocolată, un lichior tare şi un carneţel în cazul în care supravieţuitorii simt nevoia urgentă să filosofeze sau să aprindă un foc.
Trusa de supravieţuire pentru sfârşitul lumii va putea fi găsită, în ediţie limitată, în magazine de design selecţionate din Mexic.

Iată mai jos o prezentare promoţională a trusei Just in Case.

Dacă sfârşitul lumii va veni în acest an, atunci mai bine să fim gata şi mulţumiţi. În aşteptarea unui haos frumos, MENOSUNOCEROUNO a creat JUST IN CASE ®, brandul perfect pentru sfârşitul vremurilor. Un brand care se îngrijeşte de toate nevoile dv. apocaliptice de bază.


Trusa noastră de supravieţuire cuprinde o colecţie de produse simbol ale Mexicului, de care vă puteţi bucura în ce ordine doriţi.


Cadoul perfect pentru prieteni şi clienţi (doar pentru aceia pe care dorim să-i păstrăm).


Design mexican modern pentru sfârşitul vremurilor.


 01 — Chocolate Abuelita ® : Ciocolată neagră presărată cu scorţişoară şi trasă în zahăr. Această delicatesă prezentă pe piaţă de peste şapte decenii vă va da o stare de bine în orice condiţii.


02 — Doméstica Yellow Notebook ® : Un design clasic din Monterrey. Spune povestea, scrie ca John, desenează ca Bosco sau foloseşte carneţelul pentru a aprinde un foc.


03 — Simple Knife ® : Cu un design simplu şi accesibil, este un cuţit pentru vânat animale sau zombies.


04 — 40 Emergency Black Matches ® : Aprindeţi un foc, încălziţi-vă, luminaţi-vă viaţa cu stil. Black is beautiful.


04 — Xtabentun D’aristi ® : Lichior original mayaş din Casa D’aristi în Yucatan, una dintre mărcile noastre favorite în 2011. Sărbătoriţi ca pe vremuri!


05 — Basic Water ® : Beţi cumpătat şi supravieţuiţi până la zece zile cu un litru.


Enjoy! Happy 2012

Sursă: http://www.dezeen.com/2012/05/29/just-in-case-by-menosunocerouno/

www.cafegradiva.ro

2 comentarii

  1. Mi-a placut ideea cu "nevoi apocaliptice" :))
    Dar... spectacolul acesta de sfarsit de lume i-a afectat pe cei mai sugestionabili dintre noi. Cineva mi-a spus ca, chiar daca stie in mod rational ca asta e o prostie, faptul ca s-a vorbit atat de mult la tv. si ca, ma rog... s-a creeat asa, un fel de "sarbatoare" de halloween i-a dat o stare de neliniste. Probabil asemanator cu vizionarea de filme cu un pic de scary. Ce ne face totusi sa inventam o astfel de petrecere de sfarsit de lume?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Umorul e o buna recomandare de reconfortare psihica, precum aici :)

    Cat priveste cauzele - e o tema mare din istoria ideilor... si nu e prima data cand a venit sfarsitul lumii :-) v. de pilda cartea "Anul 1000" a marelui medievalist Georges Duby (posibila si aici http://www.scribd.com/mobile/doc/9010631). Poate ca o amplificare culturala nu ar fi lipsita de interes in acest caz.

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!