Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Raportul naţional de evaluare a proiectului "School Children Mental Health in Europe" - SCMHE
În cadrul proiectului "School Children Mental Health in Europe" – SCMHE, Liga Română pentru Sănătate Mintală a desfăşurat în România primul studiu epidemiologic transversal care evaluează sănătatea mintală a copiilor din şcoala primară.

SCMHE este un proiect desfăşurat între 2008-2011 de Uniunea Europeană sub conducerea Ecole de Hautes Etudes en Santé Publique- EHESP (Franţa) şi care a inclus 7 ţări: România, Germania, Olanda, Italia, Bulgaria, Lituania, Turcia.

Scopul acestuia a fost stabilirea unui set de indicatori aplicabil în ţările UE în vederea monitorizării sănătăţii mintale a copiilor şi a principalilor factori de risc, prin utlizarea celei mai eficiente metodologii.

Redăm mai jos acest raport.Puteţi asculta o descriere şi concluziile raportului, realizate chiar de coordonatorul pentru România a SCMHE, Adina-Maria Petrică, în cele ce urmează:

Probleme de sănătate mintală ale copiilor şi adolescenţilor (I)
Probleme de sănătate mintală ale copiilor şi adolescenţilor (II)

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!