Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Grupul de terapie pentru femei. Despre dependenţă şi tratament (IV)
Audrey Grant, terapeut al clinicii scoţiene Castle Craig, coordoneaza grupul de terapie pentru femei la Castle Craig, ajutand femeile dependente sa se deschida si sa vorbeasca despre problemele lor.Audrey explica cum femeile tind sa resimta mai multa rusine si vinovatie decat barbatii, mai ales atunci cand sunt si mame. Unul din cele mai dificile lucruri de recunoscut pentru o femeie este neglijenta fata de propriul copil. Acesta se asociaza cu teama de a fi judecat negativ de membrii grupului.

O alta sursa potentiala de vina si rusine este sentimentul ca nu sunt fiice bune sau ca si-au dezamagit parintii. In cazul abuzurilor sexuale, femeia se invinovateste pe ea insasi.

Audrey povesteste despre beneficiile terapiei de grup: femeile ajung sa se identifice una cu cealalta si sa intelega ca nu sunt singure, nu sunt persoane rele si pot gasi solutii pentru a face fata trecutului si a merge mai departe.

Detalii aici

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!