Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Jihadul topless: "Sânii goi împotriva Islamului"

Activiste topless au organizat ample actiuni de protest in fata moscheelor si a ambasadelor tunisiene din capitalele europene, joi, din cauza incalcarii drepturilor femeilor arabe de catre islamisti. 

Protestatarele, parte din grupul ucrainian Femen, au sustinut manifestatia "Ziua Internationala a Jihadului Topless" in Berlin, Kiev si Paris, scriindu-si pe corpuri sloganuri precum "Sanii goi impotriva islamului".

"Suntem libere, suntem goale, este dreptul nostru, este corpul nostru, sunt regulile noastre si nimeni nu poate folosi religia sau alte lucruri sfinte pentru a abuza femeile si a le asupri", a declarat Alexandra Shevchenko, membra Femen, la demonstratia din Berlin, unde temperatura era aproape de inghet. "Vom lupta impotriva lor. Sanii nostri vor fi mai puternici decat pietrele lor", a adaugat ea.

ziare.com Foto: femen.org

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!