Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Preşedintele Colegiului Psihologilor grav acuzat

Numeroşi membri ai Colegiului Psihologilor din România (CPR), organizaţie profesională cu personalitate juridică, de interes public, îl contestă pe actualul preşedinte al instituţiei, profesorul universitar Mihai Aniţei (65 de ani). 

Una dintre cele mai grave acuze aduse acestuia se referă la îndatorarea CPR la bănci, fără acordul comitetului director, precum şi ipotecarea sediului instituţiei, pentru garantarea creditelor. Preşedintele CPR acuză „o campanie extrem de murdară, imorală şi defăimătoare” la adresa sa, cauzată de apropiatele alegeri de la Colegiu.

 întregul articol aici ---> click


LATER EDIT: Citiţi răspunsul preşedintelui Colegiului Psihologilor acuzaţiilor aduse la adresa de mai jos: 

http://copsi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2282&catid=31&Itemid=200040

Constat cu indignare ca în ultima perioadă, în mass-media și pe anumite site-uri de socializare un grup de membri ai Comitetului director au dat publicității mai multe informații neadevărate și iresponsabile care aduc atingere imaginii și demnității președintelui Colegiului Psihologilor din România, personalului instituției și profesiei de psiholog în general...

www.cafegradiva.ro

Un comentariu

  1. care-va-sa-zica urmeaza un numar de artificii, eschivari, acting-out-uri, o usoara psihoza colectiva, si abcese paranoice pe creier.
    foarte bine, doamnelor si domnilor.

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!