Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Povestea jucăriilor spusă de un fotograf: Orly - Brownsville, Texas (2)
Orly s-a născut în Browsville dintr-o mamă mexicană şi un tată american. El nu a vizitat niciodată Mexicul, iar mama sa speră că nici n-o va face vreodată deoarece, crede ea, Mexic e un loc periculos. Orly iubeşte dinozaurii. El spune că dinozaurii care zboară pe deasupra patului său îl apără de fantome şi de oameni mexicani răi care vor să-l răpească.


Artistul italian Gabriele Galimberti este creatorul unui proiect constând în fotografii cu copii din întreaga lume alături de cele mai importante obiecte pe care aceşti copii le deţin, jucăriile. Rezultatul proiectului subliniază diversitatea şi diferenţele geografice, sociale şi economice în care trăiesc copiii planetei.

Zilnic, pe Cafe Gradiva, puteţi vedea câte o fotografie aparţinând acestui proiect împreună cu povestea din spatele ei.

Surse: http://memolition.com/2013/03/30/toy-stories-by-gabriele-galimberti-38-pictures/#!prettyPhoto-6034/0/; http://www.gabrielegalimberti.com/

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!