Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Povestea jucăriilor spusă de un fotograf: Li Yi Chen - Shenyang, China (4)
Li Yi s-a născut în Shenyang, un mare oraş situat în partea de nord a Chinei. Locuieşte cu părinţii şi bunicii săi într-un mic apartament într-o suburbie din partea de sud a oraşului. Jucăriile lui preferate sunt armele. Îi place să pună cutiuţe pe masă pe care să le împuşte cu bile de cauciuc. Deasemenea, lui Li Yi îi place să se joace cu păpuşa Yoyo pentru că personajul său preferat de desene animate este Yoyo modelat în formă de armă.


Artistul italian Gabriele Galimberti este creatorul unui proiect constând în fotografii cu copii din întreaga lume alături de cele mai importante obiecte pe care aceşti copii le deţin, jucăriile. Rezultatul proiectului subliniază diversitatea şi diferenţele geografice, sociale şi economice în care trăiesc copiii planetei.

Zilnic, pe Cafe Gradiva, puteţi vedea câte o fotografie aparţinând acestui proiect împreună cu povestea din spatele ei.

Surse: http://memolition.com/2013/03/30/toy-stories-by-gabriele-galimberti-38-pictures/#!prettyPhoto-6034/0/; http://www.gabrielegalimberti.com/


www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!