Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Povestea jucăriilor spusă de un fotograf: Noel - Dallas, Texas (7)
Noel e 100% texan. Are, deasemenea, planuri clare: vrea să fie pilot! Noel se joacă doar cu avioane de toate mărimile şi, câteodată, joacă playstation dar doar cu simulatorul de zbor. Jocul lui preferat este să aşeze un omuleţ din lego pe Boingul pe care i l-a dăruit tatăl său şi să lanseze un zbor către grădină, în mijlocul căreia se află un iaz. El îşi imaginează că omuleţii lego merg în vacanţă la eleşteu şi, după ce se scaldă, se urcă în avion şi se întorc acasă.


Artistul italian Gabriele Galimberti este creatorul unui proiect constând în fotografii cu copii din întreaga lume alături de cele mai importante obiecte pe care aceşti copii le deţin, jucăriile. Rezultatul proiectului subliniază diversitatea şi diferenţele geografice, sociale şi economice în care trăiesc copiii planetei.

Zilnic, pe Cafe Gradiva, puteţi vedea câte o fotografie aparţinând acestui proiect împreună cu povestea din spatele ei.

Surse: http://memolition.com/2013/03/30/toy-stories-by-gabriele-galimberti-38-pictures/#!prettyPhoto-6034/0/; http://www.gabrielegalimberti.com/


www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!