Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Povestea jucăriilor spusă de un fotograf: Allenah - El Nido, Philippines (8)
Allenah Lajallab s-a născut şi a crescut în El Nido, un oraş micuţ la nord de Palawan, în Filipine. În El Nido nu sunt spitale, de aceea fetiţa s-a născut acasă. Ea are tot soiul de animale de pluş, preferata ei fiind cea portocalie fiindcă adoră portocaliul. Nu prea îi plac jucăriile de pluş albe pentru că se murdăresc prea uşor.

Artistul italian Gabriele Galimberti este creatorul unui proiect constând în fotografii cu copii din întreaga lume alături de cele mai importante obiecte pe care aceşti copii le deţin, jucăriile. Rezultatul proiectului subliniază diversitatea şi diferenţele geografice, sociale şi economice în care trăiesc copiii planetei.

Zilnic, pe Cafe Gradiva, puteţi vedea câte o fotografie aparţinând acestui proiect împreună cu povestea din spatele ei.

Surse: http://memolition.com/2013/03/30/toy-stories-by-gabriele-galimberti-38-pictures/#!prettyPhoto-6034/0/; http://www.gabrielegalimberti.com/


www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!