Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Povestea jucăriilor spusă de un fotograf: Keynor - Cahuita, Costa Rica (10)
Keynor s-a născut în Cahuita, pe coasta caraibeană a Costei Rica, loc pe care nu l-a părăsit nici o dată, nici măcar pentru o zi. Locuieşte la 300 m depărtare de plajă şi, uneori, mama îl lasă să înoate împreună cu fratele mai mare, Deynor. Tatăl lui Keynor a făcut o mare pasiune pentru maşinile din jucărie, deţinând o colecţie de peste 200 de maşinuţe. De fiecare dată tata îi dă câte o maşinuţă mai veche, iar acum Keynor şi-a început propria sa colecţie.

Artistul italian Gabriele Galimberti este creatorul unui proiect constând în fotografii cu copii din întreaga lume alături de cele mai importante obiecte pe care aceşti copii le deţin, jucăriile. Rezultatul proiectului subliniază diversitatea şi diferenţele geografice, sociale şi economice în care trăiesc copiii planetei.

Zilnic, pe Cafe Gradiva, puteţi vedea câte o fotografie aparţinând acestui proiect împreună cu povestea din spatele ei.

Surse: http://memolition.com/2013/03/30/toy-stories-by-gabriele-galimberti-38-pictures/#!prettyPhoto-6034/0/; http://www.gabrielegalimberti.com/


www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!