Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Stephen Fry: Viaţa secretă a unui maniaco-depresiv
Actorul, scenaristul, omul de teatru, film şi televiziune Stephen Fry porneşte într-o călătorie în care se întâlneşte cu persoane care suferă de tulburare bipolară - ori, în alţi termeni, maniaco-depresive. Documentarul este o încercare de a aduce puţină lumină despre o afecţiune încă insuficient cunoscută în societate, dar care o afectează în proporţie de 2% (printre maniaco-depresivi numărându-se totuşi şi numeroase personalităţi publice aflate sub reflectoare şi chiar din lumea glam a filmului, precum Carrie Fisher, Richard Dreyfuss ori Jim Carrey).

Documentarul a primit în 2006 un premiu Emmy.Stephen Fry este actor britanic, scenarist, scriitor, dramaturg, jurnalist, poet, prezentator de televiziune, regizor de film şi director al Norwich City Football Club.


www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!