Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Mădălin Mărienuţ, INDIgenous
Calpe Gallery vă invită marţi 4 iunie 2013, ora 19.00, la vernisajul expoziţiei de fotografie Mădălin Mărienuț, INDIgenous. Va prezenta artistul şi criticul de artă Gabriel Kelemen.

Am plecat de acasă cu o impresie din start greşită, cu prejudecăţi pe care imaginaţia noastră le-a amplificat. Ce urma să ne aştepte în India?! Însă, spre norocul nostru, această impresie a fost greşită – şi bine că a fost aşa –, aveam să descoperim singuri cât de minunată este India. (…)

Așa a început povestea încheiată cu această expoziție de fotografie. – Mădălin Mărienuț


Născut la Arad în 1975, absolvent al Facultății de Stiințe Economice UVT, pasionat de fotografie, în special fotografie de reportaj. După o aprofundare a fotografiei de vreo 7 ani prin cursuri de specialitate, s-a alăturat Fotoclubului din Arad, şi apoi a urmat studii la Facultatea de Arte Timişoara, unde îşi va susține licența.

Începând cu anul 2009 participă la expoziții şi concursuri: la Sala Clio in Arad, la Facultatea de Arte din Timişoara, la Iaşi, Craiova şi Oradea, dar şi în Ungaria la Bekescsaba şi Szentes sau la Novi Sad, Serbia.


Expoziţia rămâne deschisă în perioada 4-9 iunie 2013. Orar marţi-vineri 10-13 şi 17-20, sâmbătă 10-13.

Sursă: http://www.modernism.ro/2013/06/03/madalin-marienut-indigenous-calpe-gallery/

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!