Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Harold H. Mosak, Ha, ha si Aha - rolul umorului in terapie, Editura Espresso, 2013
Editura Espresso prezinta volumul Ha Ha și Aha – Rolul umorului în psihoterapie, scris de cunoscutul psihoterapeut adlerian Harold H. Mosak.

Volumul, tradus în premieră în România, enumeră câteva dintre teoriile despre umor, descrie structura acestuia și mecanismele care ne fac să râdem.
Se spune că ceea ce îi deosebeşte pe oameni de celelalte animale este capacitatea oamenilor de a râde. Dacă e aşa, oamenii îşi petrec o parte însemnată din timp deosebindu-se şi diferenţiindu-se de ceilalţi membri ai regnului animal, 
scrie autorul.

Harold H. Mosak este cunoscut pentru abordările sale pline de umor în relația terapeut-client. Cartea conține și o colecție de 150 de bancuri, majoritatea cu rol terapeutic. Alături de acestea, apar și unele bancuri selectate de autor pentru că pur și simplu sunt bune.

Preţul cărţii 35 de lei. Comenzi la Anda Pacurar anda@psihocenter.ro

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!