Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Video: Iată cum vei muri
Una dintre cele mai absurde morţi mi se pare cea a lui Berlioz, personajul bulgakovian ucis de un tramvai. Nu cred că regizorul Michael Mohan s-a gândit la povestea cu Berlioz când a realizat scurt-metrajul This is how you die.

Mai degrabă sursa lui de inspiraţie a constituit-o antologia literară This is how you die: Stories of the Inscrutable, Infallible, Inescapable Machine of Death. Filmuleţul de mai jos arată povestea a cinci personaje care întâlnesc maşina morţii - un obiect care prezice viitorul şi dezvăluie modul în care fiecare dintre personaje va muri. Un fel de Woland post-sovietic şi digital.Alexa Plescan

este psiholog.
DE ACELASI AUTORToate articolele acestui autor


www.cafegradiva.ro

2 comentarii

  1. Iata cum o revista cu pretentii stiintifice face jocul unor vremelnici potentati care pun la indoiala men tinerea in sistem, intr-o perioada in care medicina face mari progrese in prelungirea vietii tocmai prin studierea celulelor ...stem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce repede trece timpul. Vad ca au trecut deja doi ani. Abia am mai gasit articolul si la un moment dat am crezut ca a fost sters. Mai ales dupa tratamentul cu soricioaica aplicat de CVT angerasei care ne da atatea batai de cap.(In acest ultim sens de preocupare poza de la profil este sugestiva).

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!