Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

"Ancheta asupra unui cetatean mai presus de orice banuiala" la AIPsA, sâmbătă, 12 octombrie, ora 16
Dragi prieteni,

Vă invităm la şedinţa din luna octombrie a Asociaţiei Interdisciplinare de Psihanaliză Aplicată sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 16.00, pentru a viziona şi a interpreta filmul Anchetă asupra unui cetăţean mai presus de orice îndoială de Elio Petri (1970), Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin în acelaşi an.

Vom conversa şi vom asocia lejer la Cafeneaua Légère din Piaţa Rosetti nr. 5 (la parterul Hotelului Banat, intrare laterală, la subsol - v. foto & harta).Detalii si harta la Psihoo: http://psihoo.ro/evenimente/ancheta-asupra-unui-cetatean-mai-presus-de-orice-indoiala-sedinta-aipsa-din-octombrie/

www.cafegradiva.ro

3 comentarii

 1. Astazi este 14 octombrie
  - La Multi Ani, AIPsA! -
  10 ani de aplicatie psihanalitica in domeniul cultural si social este o experienta extraordinara.

  Mutandu-ma anul asta la Londra, am gasit aici o sora a Aipsei si m-am inscris... :) Acum doua saptamani am fost prima data la sedinta lunara a unui grup de lectura care se cheama Psihologie si Literatura Multiculturala. Ei se intalnesc duminica o data pe luna intr-o biblioteca din centru care ii gazduieste gratuit :) pentru o sedinta de doua ore in care discuta cate o carte. Un lucru nostim e faptul ca m-am nimerit chiar intr-un moment al grupului in care oamenii dezbateau daca sa introduca sau nu taxa/cotizatie de data viitoare, discutia fiind destul de veche si in grupul lor ca si la Bucuresti, si s-a cazut de acord ca de data viitoare sa dam cate trei lire pentru "commitment" iar sumele vor fi donate la "charities".
  Data trecuta am discutat "Psihologia persuasiunii" de Robert Cialdini iar in octombrie avem "The Kite Runner" (Khaled Hosseini).
  Va salut cu drag si ma gandesc sa va mai scriu cam ce citesc si discuta oamenii pe care-i intalnesc aici!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La multi ani! Si interpretari spornice in grupul londonez! Sunt convins ca ai ce le spune, dupa indelungata experienta de la Bucuresti!

   Ștergere
  2. Si eu zic sa traiasca Gradiva! Georgiana, ma bucur ca ai gasit o sora a asociatiei in Londra. Si eu te salut, Bogdan

   Ștergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!