Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

În aşteptarea celei de a 5-a Conferinţe Internaţionale de Psihanaliză a Societăţii Române de Psihanaliză
...şi a cuvântului preşedintei SRP, psihanalistul Gianina Micu, care va vorbi, succint, despre semnificaţia istorică a visului la Freud.

Sala de conferinţe a Institutului Naţional de Statistică


Primii veniţi

Organizatorii Daniela Luca şi Bogdan Cuc
Gianina Micu, preşedintele Societăţii Române de Psihanaliză. Alături: Daniela Popa şi Daniela Luca


În plan apropiat: psihanalistul şi cercetătorul german Horst Kächele

De la dreapta la stânga: Magda Ionescu, Irena Talaban, Aurelia Ionescu, Brînduşa Orăşanu, Ileana Botezat-Antonescu, Bogdan Lucaciu

Citiţi relatări de la conferinţă şi în reţeaua Psihoo

www.cafegradiva.ro

Un comentariu

  1. Buna! Am citit cu drag toate articolele. Felicitari SRP pentru inca un eveniment si Alexa si Dorin pentru transmisia pe Cafe Gradiva! Mi-au placut prezentarile voastre ca si contributiile psihanalistilor pe care i-ati vazut acolo.
    I-ati intrebat cumva cum le-a venit ideea temei conferintei? De ce "visul" (in psihanaliza)? Mie mi-a sunat tema asta destul de vechiuta... :) Mi-am regasit modul de gandire relational in prezentarea lui Michael Brearley dar si studiul lui H. Kachele este interesant.

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!