Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Cum a fost posibil? @ Galeria Caminul Artei


Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel” prezintă de luni, 27 ianuarie 2014, ora 18.30 expoziția “Cum a fost posibil? Holocaustul evreilor din România” la Centrul Artelor Vizuale Galeria Căminul Artei, str. Biserica Enei nr. 16.

Timp de două săptămâni aici vom găsi reunite lucrările a 15 artiști plastici participanți la workshop-ul “Cum a fost posibil?”, care a avut loc în vara anului trecut la Brașov.

Proiectul “Cum a fost posibil” a demarat în octombrie 2009 la inițiativa artistului plastic Sarah Einik, iar de atunci Institutul “Elie Wiesel” organizează anual, în parteneriat cu Muzeul Holocaustului de la Yad Vashem, pentru tineri artişti plastici, tabăra de creaţie “Cum a fost posibil?”. Obiectivele acestei tabere sunt de a familiariza un grup de artişti, cu istoria şi implicaţiile Holocaustului din România şi de a le oferi astfel prilejul să îşi exprime viziunea artistică despre tragedia evreilor şi romilor din România în perioada celui de al Doilea Război Mondial.

holocaustul evreilor din romania cum a fost posibil

Sursa: Modernism

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Atentie, se interpreteaza!