Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Blind date cu un film!


Noul Cinematograf al Regizorului Român vă propune o seară de film cu un concept inedit şi vă invită la un blind date cu un film, în data de 18 aprilie, la ora 20:00. La sfârşitul filmului, doi cinefili norocoşi vor câştiga o seară ca în filme, din partea Ceainăriei La Un Ceai.

La 18 aprilie, primăvara aceasta, vă invităm la o seară de film organizată întocmai ca un blind date. În spiritul, desigur, al iubirii pentru filme şi socializare.

Te provocăm să te laşi pe mâna noastră şi te surprindem cu un film de nota 10: nici tu nici prietenii tăi nu vor şti ce va urma pe marele ecran. O întâlnire pe nevăzute cu filmul nostru, în avanpremieră pe marele ecran.

Iubirea pentru film ne apropie, căci în seara aceasta nu vei rămâne doar cu amintirea filmului. Noi avem de gând să ne cunoaştem, să vorbim, să ne ascultăm, să oferim publicului şansa de a comunica, să schimbăm în această seară statutul persoanei necunoscute care stă lângă noi la cinema.

La 18 aprilie poţi intra în jocul nostru şi te vom trimite la o seară aromată cu ceai Blooming Love şi prăjituri delicioase oferite de ceainăria La Un Ceai. Vei merge cu un alt cinefil norocos ca şi tine, dacă vă veţi înscrie la tombolă şi veţi fi câştigători, la sfârşitul serii. Discuţia dintre voi nu va fi greu de iniţiat, veţi avea de zis multe despre filmul văzut.

Vă aşteptăm cu drag, cinefili din toate colţurile, la un Blind date cu un film!

blind date cu un film asociatia macondo noul cinematograf al regizorului roman

Noul Cinematograf al Regizorului Roman se află în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român (intrarea Monetariei nr 3). NCRR este un cinema alternativ, cu un program divers, pentru cinefilii bucuresteni care vor sa vada un film intr-o atmosfera linistita si sa participe la evenimente culturale. Biletul la proiecţia specială este de 10 lei, preţ întreg şi 7 lei redus pentru elevi şi studenţi. Pentru detalii puteţi suna la 0723.234.005

Informaţii suplimentare:
Asociaţia Culturală Macondo - site oficial www.asociatiamacondo.ro
facebook.com/CinemaNCRR
PR Asociaţia Macondo
Diana Cercel
0723.234.005
diana@asociatiamacondo.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Atentie, se interpreteaza!