Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Drepturile femeilor la snacks-uri!


Artista new-yorkeză Lee Price pictează de o manieră realistă femei surprinse, în intimitate, că mănâncă dulciuri şi deserturi. Fie că sunt în pat sau în cada de baie, locurile sugerează un tabu, iar voyeurul e atent nu doar la loc, ci şi la ce mănâncă femeia.

Aşa cum Lee Price însăşi o spune: "În societatea noastră se pune atâta presiune pe femei ca să fie slabe. Se presupune că noi nu avem pofte - şi nu doar de mâncare, ci şi pentru o grămadă de lucruri. Noi suntem cele care dau, nu cele care consumă. De aceea unele dintre picturile mele recente sunt cu femei privindu-i fix pe privitori ca şi cum ar spune: Nici să nu te gândeşti că îmi voi cenzura poftele!".

Femeile lui Lee Price nu îşi cer scuze pentru ce le place şi par eliberate pentru că nu îşi reprimă dorinţele.

drepturile femeilor psiholog bun psihoterapeut 06 drepturile femeilor psiholog bun psihoterapeut 07 drepturile femeilor psiholog bun psihoterapeut 08 drepturile femeilor psiholog bun psihoterapeut 09 drepturile femeilor psiholog bun psihoterapeut 01 drepturile femeilor psiholog bun psihoterapeut 02 drepturile femeilor psiholog bun psihoterapeut 03 drepturile femeilor psiholog bun psihoterapeut 04 drepturile femeilor psiholog bun psihoterapeut 05

Surse: LeePriceStudio, Ignant.de, Beautiful Decay

Un comentariu

  1. mamicamea13/4/14 18:34

    In intimitate putem fi noi insasi, cand nu suntem singure incercam sa ne comportam asa cum ne dicteaza societatea. Renuntarea la snaksuri este o lupta pentru unele femei, unii spun ca cele care pierd lupta trebuie sa schimbe garderoba altii spun ca acelea sunt cele puternice pentru ca nu pun asa de mare pret pe ce cred ceilalti, ele sunt asa cum vor si societatea trebuie sa le accepte

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!