Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Cinema-Edu de vacanta. Pe terasa de la Promenada


La 7 iulie "Cinema-Edu de vacanta" vă invită la un răsfăţ cinefil, pe terasa de la etajul 2 al mall-ului Promenada. Bucuraţi-vă de răcoarea unei seri de vară şi savuraţi băutura preferată în compania unor filme de calitate.

Cinema-Edu, proiectul Asociaţiei Culturale Macondo, este un program gratuit de educaţie cinematografică, dedicat liceenilor. Anul acesta, Cinema-Edu a adunat peste 11.000 de participanţi - atât din Bucureşti, cât şi din alte regiuni ale ţării - la evenimentele organizate pe parcursul a 6 luni.

La 7 iulie, filmele Cinema-Edu, prin evenimentul "Cinema-Edu de vacanta", ajung la Promenada nu numai pentru liceeni, ci şi pentru publicul larg. Aşa că sunteţi aşteptaţi, de la mic, la mare, să vă delectaţi într-o atmosferă minunată, pe terasa în aer liber situată la ultimul etaj din mall. O veste bună: intrarea este gratuită. Evenimentul "Cinema-Edu de vacanta" are în meniu două filme de excepţie care sunt un must-see: Inside Llewyn Davis şi Starbuck.

Filme la "Cinema-Edu de vacanta"


Primul film pe care o să îl vizionaţi în acest ”maraton” al "Cinema-Edu de vacanta" este Inside Llewyn Davis ( în regia lui Ethan & Joel Coen), care va începe de la ora 21:00- o peliculă cu şi despre muzică. Povestea este concentrată pe viaţa lui Llewyn Davis, care se află mereu pe nisipuri mişcătoare. Singur, cu bani puţini, fără un domiciliu stabil el merge din loc în loc, în căutarea succesului. Alături de Oscar Isaac, o să îi întâlniţi şi pe Carey Mulligan, Justin Timberlake şi Garrett Hedlund.

Începând cu ora 23:00 vă poftim la o porţie de râs, garantată de comedia canadiană Starbuck, în regia lui Ken Scott. Oare cum poate reacţiona un bărbat când află că are 533 de copii? Nu mai este necesară nic io descriere fiindcă răspunsul îl veţi afla la faţa locului. Filmul vorbeşte de la sine.

Evenimentul "Cinema-Edu de vacanta" este deschis tuturor care vor să aibă parte de o seară minunată, alături de cei dragi, în prezenţa unor filme de calitate.

Cinema-Edu de vacanta Promenada Macondo

Indicaţii de localizare "Cinema-Edu de vacanta"


Centrul comercial Promenada este localizat lângă staţia de metrou "Aurel Vlaicu", la intersecţia a trei artere principale: Calea Floreasca, Şoseaua Pipera şi strada Barbu Văcărescu. Atât accesul pietonal, cât şi cel auto, se vor putea face din ambele artere rutiere - Calea Floreasca şi strada Barbu Văcărescu.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!