Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Florin Tudose, ultimul interviu


Florin Tudose despre implinirea a 20 de ani de psihiatrie de legatura in Romania


Ultimul interviu acordat de reputatul psihiatru Florin Tudose înaintea trecerii sale în nefiinţă a avut ca temă "20 de ani de psihiatrie de legatură în România".

Este chiar tema lucrării prezentate de Florin Tudose la Sinaia, la Congresul Naţional de Psihiatrie 2014, 8-11 octombrie.

Interviul, acordat de Florin Tudose Televiziunii Medicale,  îl puteţi urmări mai jos.Florin Tudose a fost profesor de psihologie clinică şi psihiatrie, doctor în ştiinţe medicale, cu o prestigioasă carieră universitară. Printre domeniile sale de interes s-au aflat psihosomatica, psihosexologia, relaţia medic-pacient, psihiatria de legatura. A publicat peste 20 de volume în domeniile de care s-a ocupat. Personalitate publică, având numeroase intervenţii televizate, Florin Tudose a fost preocupat totodată de psihopolitică, publicând cărţi în domeniu despre clasa politică românească postdecembristă, ultimul dintre acestea fiind lansat în acest an, cu puţin înaintea dispariţiei renumitului psihiatru.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!