Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

In direct la Cafe Gradiva: Conferinta Internationala de Psihanaliza 2014


In direct la Cafe Gradiva: "filmul" Conferintei Internationale de Psihanaliza 2014


Dragi cititori,

Incepand de vineri, 31 octombrie, veti putea citi in revista Cafe Gradiva relatari la zi, vreme de mai multe zile, de la cea de a 6-a Conferinta Internationala de Psihanaliza a Societatii Romane de Psihanaliza care se va desfasura la Bucuresti in zilele de 31 octombrie - 2 noiembrie, cu tema "Impas, criza si elaborare".

In direct la Cafe Gradiva veti putea urmari "filmul" Conferintei, in relatari si instantanee!

* * *


In acest an la Conferinta Internationala de Psihanaliza de la Bucuresti va participa si presedintele Asociatiei Psihanalitice Internationale, dr. Stefano Bolognini.

Programul stiintific va include si un panel de "Psihanaliză si Film", cu participarea remarcabila a psihanalistului Andrea Sabbadini si a regizorului Radu Jude.

Vor conferentia la Conferinta Internationala de Psihanaliza: Jacques André (Franta), André Beetschen (Franta), Stefano Bolognini (Italia, presedinte IPA), Françoise Coblence (Franta), Simonetta Diena (Italia), François Richard (Franta), Andrea Sabbadini (Marea Britanie) si Bogdan Sebastian Cuc, Daniela Luca, Rodica Matei, Gianina Micu, Brindușa Orasanu (membri SRP).

Detalii aici despre Conferinta

Vedeti aici filmul evenimentelor Conferintei Internationale de Psihanaliza 2014 >>>

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Atentie, se interpreteaza!