Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Filmul despre Bion: A Memoir of the Future


Filmul despre Bion: A Memoir of the FutureA Memoir of the Future este un film regizat de Kumar Shahani care a fost inspirat de lucrările autobiografice ale lui Wilfred R. Bion, în special de A Memoir of the Future. Aceasta este o scriere ficțională despre experiența psihanalitică, un vis al psihanalizei, un vis psihanalitic.

Inițial, filmul a fost gândit ca un documentar realizat împreună cu Bion. După aproximativ o decadă în care a trăit în Los Angeles, Bion a fost invitat în India pentru interviurile care ar fi urmat să apară în documentar. Trebuie amintit că psihanalistul a trăit în India în primii săi 8 ani de viață. Pe drumul spre India, tragedia a făcut ca Bion să moară, documentarul ne mai fiind finalizat vreodată. În schimb, s-a hotărât realizarea filmului amintit mai sus. Scenele au fost filmate în 1983 în India și dezvăluie o lume a fantasmei, a visului, a magiei.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!