Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Psihanalistii... cum ii alegi?


Psihanalistii... cum ii alegi?


psihanalistii la psiholograspund si eu dupa 5 ani: n-am stiut. eu am luat pe cont propriu investigatia. slava domnului ca exista internet fara de care nu cred ca m-as fi descurcat pentru ca in jurul meu nu era nimeni care sa aiba vreo tangenta cu acest domeniu.

cunosteam cativa psihologi, toti in defavoarea psihanalizei, care la momentul respectiv mi-au recomandat sa urmez terapii de alta orientare. sunt o persoana incapatanata, ma ghidez dupa propriul meu nas si nu i-am ascultat. am continuat cautarea, la un moment dat am venit la o sedinta AIPsA, am inceput sa cunosc oameni, sa va citesc revista, am aflat despre alte asociatii care isi desfasoara activitatea in domeniu si intr-un final mi-am ales un terapeut. Asta a fost parcursul meu.

Articolul "Psihanalistii... cum ii alegi?" reprezintă un comentariu anonim la articolul "Cât de populari sunt psihanalistii în România?"

Foto: hypnotherapy-warrington.com

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!