Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Psihanaliza 2014 in interviuri (I)


Psihanaliza 2014 in interviuri (I)


Ascultati o serie de interviuri cu participantii la Conferinta Internationala de Psihanaliza 2014 organizata de Societatea Romana de Psihanaliza intre 31 octombrie si 2 noiembrie. Luate chiar in zilele Conferintei, interviurile detaliază temele sustinute de psihanalistii:

Rodica Matei, care a vorbit despre "Trauma sociala, fractura identitara si recuperarea sentimentului continuitatii prin cura analitica",

Brindusa Orasanu, tratand despre "Impas in elaborare si etica psihanalistului",

Bogdan Sebastian Cuc, care a avut in vedere "Impasul elaborarii in prezenta actualului".

Sambata, 8 noiembrie, in emisiunea "Dosarele PSI" de la Radio Romania Cultural, incepand cu ora 18.15.
* * *

Urmand ca peste o saptamana, sambata, 15 noiembrie, tot in emisiunea "Dosarele PSI",  sa puteti asculta interviuri si cu ceilalti participanti la Conferinta Internationala de Psihanaliza 2014 care au sustinut lucrari: Daniela Luca, Jacques André, Françoise Coblence, Simonetta Diena, André Beetschen, François Richard, Stefano Bolognini - presedintele Asociatiei Internationale de Psihanaliza IPA si Gianina Micu - presedintele Societatii Romana de Psihanaliza SRP, precum si interviuri cu psihanalistul britanic Andrea Sabbadini şi cu regizorul Radu Jude, pe marginea filmului sau, Toata lumea din familia noastra, si a discutiile de psihanaliza aplicata din cadrul atelierului care i-a fost dedicat.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!